Menu

Stručni tim

Predrag Đorđević, dr.med.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci te završio specijalizaciju iz ginekologije i porodništva u KBC Rijeka. U Klinici za ginekologiju i perinatologiju KBC Rijeka te kao asistent u nastavi pri katedri za ginekologiju i perinatologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, radio je petnaestak godina. Član je brojnih stručnih nacionalnih i međunarodnih društava, sudjelovao je na brojnim stručnim svjetskim kongresima i završio niz tečaja stručne edukacije. Ideali i principi rada Poliklinike Fem Point proizlaze iz njegovih osobnih uvjerenja individualnog i holističkog pristupa uz duboko poštovanje prema svakom pacijentu.

Maja Milanović Đorđević, dr.med.

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Splitu. Specijalizirala je ginekologiju i porodništvo u Klinici za ginekologiju i perinatologiju Kliničkog bolničkog centra Rijeka. Tijekom desetak godina rada u bolnici intenzivno se bavila problematikom ginekološke endokrinologije te obradom visokorizičnih trudnoća što i dalje ostaju predmeti njenog interesa. Završila je brojne tečajeve stručne edukacije te je član velikog broja domaćih i stranih stručnih društava.

Ivona Maričić Kukuljan, dipl. psiholog, prof., psihoterapeut

Diplomirala je na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci, a psihoterapijsku edukaciju u Školi za kibernetiku i sistemsku terapiju u kojoj djeluje kao asistent u edukaciji novih generacija psihoterapeuta. Ima preko 15 godina godina iskustva u savjetovanju i psihoterapiji; voditeljica je Savjetovališta Gea Udruge Terra. Predsjedinca je Društva za emocionalno fokusiranu terapiju Hrvatske i tajnica Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske. Nositeljica je Europskog certifikata za psihoterapiju.

Predrag Đorđević, dr. med

Maja Milanović Đorđević, dr. med

Ivona Maričić Kukuljan, dipl. psiholog

Sabina Manestar, primalja

Pošaljite nam upit putem web obrasca

Obratite nam se sa punim povjerenjem.

© 2020 Poliklinika Fem Point. Sva prava pridržana. Grafički i web dizajn Studio AF.

© 2020 Poliklinika Fem Point. Sva prava pridržana. Grafički i web dizajn Studio AF.