Menu

Inovativna laserska epilacija u Poliklinici Fem Point

laserska-epilacija-u-poliklinici-fem-point-poliklinika-fem-point-1
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

Laserska epilacija uvertira je u proširenje ponude Poliklinike Fem Point na područje estetske medicine. Pratimo viziju holističkog pristupa svim uslugama koje mogu pridonijeti sretnoj, zdravoj i samopouzdanoj ženi. Najsuvremeniji laseri s inovativnom tehnologijom uz visokoeducirano medicinsko osoblje naše poliklinike – garancija su sigurnih i uspješnih rezultata.

Laserska epilacija kao sve češći odabir

Gotovo je čitavo ljudsko tijelo prekriveno dlačicama, ali na određenim područjima one postaju intenzivnije i vidljivije. Noge, bikini zona, ruke i leđa samo su neka od područja kojima se detaljnije posvećujemo upravo zbog gušćih i tamnijih dlačica. Ova higijenska, a često i estetska problematika postaje teže podnošljiva u tople ljetne dane. Epilacija voskom ili brijanje postaju svakodnevni „posao“, često popraćen iritacijama i uraslim dlačicama. Upravo zato smo svojim klijenticama željeli omogućiti sigurno, brzo i efikasno uklanjanje dlačica laserom.

Zašto je laserska epilacija Fotona Nd: YAG FRAC3® laserom najbolja opcija?

Pri odabiru tehnologije koju koristimo u našim laserskim tretmanima, beskompromisno smo se odlučili za inovativnu Fotona soluciju koja predstavlja sigurno i efikasno rješenje za sve naše klijente.

Dubokim prodiranjem Fotona Nd: YAG lasera dosežemo i najdublje folikula dlačica, dok njegova slaba apsorpcija unutar kože osigurava očuvanje okolnog tkiva. Ovakva tehnologija jamči sigurno, brzo i učinkovito uklanjanje dlaka, bez oštećenja epiderme kojeg drugi svjetlosni tretmani uzrokuju. Bez problema moguće je tretirati i manja i veća područja, uz dugoročne rezultate. Sam postupak je brz i gotovo bezbolan, a odmah po završetku možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Koliko je sigurna ovakva laserska epilacija?

Za razliku od drugih laserskih epilacija, ova tehnologija kombinira iznimno kratko trajanje svjetlosnog pulsa (0,3 – 1,6 ms) što osigurava očuvanje okolnog tkiva. Što to točno znači? Uz FRAC3® tehnologiju  učinkovito uklanjanje dlaka se postiže u jednom prolazu sa čak i nižim laserskim parametrima od onih koji se inače koriste i koji su potrebni za uklanjanje dlaka u više prolaza. Upravo zbog toga laserska epilacija postaje sigurnija i mnogo ugodnija, a može se izvoditi i tijekom čitavog ljeta i na svim fototipovima kože. Dodatno povjerenje pruža vam i činjenica da ćete ovaj laser pronaći isključivo u medicinskom okruženju. Njime se koriste samo obučeni medicinski djelatnici za razliku od laserskih uređaja koji se koriste u kozmetičkim salonima.

Koliko je tretmana potrebno za potpuni rezultat?

Velika promjena vidljiva je već nakon prvog tretmana. Međutim, budući da dlačice rastu u ciklusima i nisu sve uvijek u istoj fazi rasta, potrebno je nekoliko tretmana za potpuno uklanjanje. Ishod također ovisi o tipu dlačica, broju folikula, različitom metabolizmu i hormonalnoj razini svakog pojedinca. Obično je potrebno oko 4-6 tretmana da se uklone gotovo sve dlačice.

Kako se pripremiti za lasersku epilaciju?

Neki od glavnih savjeta kako se pripremiti su:

  • područje tretiranja obrijati dan prije laserskog tretmana
  • nemojte uklanjati dlačice iz područja tretiranja čupkanjem, šećernom pastom ili električnim epilatorom 4-6 tjedana prije samog laserskog tretmana
  • izbjegavajte prekomjerno izlaganje suncu nekoliko dana prije i neposredno nakon laserskog tretmana
  • izbjegavajte uporabu preparata za samotamnjenje i anticelulitnih preparata na području tretiranja prije tretmana
  • prije samog tretmana nemojte nanositi sredstva za njegu kože i parfem na područje tretiranja te skinite šminku

Liječnik može odrediti i dodatnu individualnu pripremu prije samog tretmana ovisno o vašem fototipu kože, izgledu dlačica i vašim željama.

Cjenik tretmana laserske epilacije možete pronaći ovdje. Za sve rezervacije termina ili dodatna pitanja vezana uz tretman, slobodno kontaktirajte našu kliniku pozivom na 051 627 694 ili slanjem e-maila na info@fempoint.eu.

© 2020 Poliklinika Fem Point. Sva prava pridržana. Grafički i web dizajn Studio AF.

© 2020 Poliklinika Fem Point. Sva prava pridržana. Grafički i web dizajn Studio AF.